试卷 > 初中 > 初三 > 英语 > 北师大版 > 2021年北师大版英语小学三年级下册期中考试试卷及答案(附听力材料)

2021年北师大版英语小学三年级下册期中考试试卷及答案(附听力材料)

听力部分(40分)

听录音,选出你所听到的单词。(10分)

(  )1. A. teaB. tomatoC. turtle

(  )2. A. dogB. deerC. duck

(  )3. A. ballB. doorC. pen

(  )4. A. boatB. babyC. book

(  )5. A. pearB. pencilC. pineapple

听录音,给图片排序。(10分)

2021年北师大版英语小学三年级下册期中考试试卷及答案(附听力材料)

1. __________2.__________3.__________4.__________5.__________

听录音,选出你所听到的句子。(10分)

(  )1. A. How many eggs are there?

B. How many flowers are there?

C. How many carrots are there?

(  )2. A. There are five.

B. There are seven.

C. There are six.

(  )3. A. What are these?

B. What is that?

C. What are those

(  )4. A. It’s an egg.

B. It’s an apple.

C. It’s an orange.

(  )5. A. Is it a bird?

B. Is it a pear?

C. Is it a potato.

听录音,给所听句子排序。(10分)

(  )1. It’s a banana.

(  )2. Is it a pear?

(  )3. What’s this?

(  )4. No, it is an apple.

(  )5. They are beans.


笔试部分(60分)

一、出下列单词中不同类的一项。(10分)

(  )1. A. fiveB. appleC. seven

(  )2. A. thisB. thoseC. these

(  )3. A. cowB. rabbitC. carrot

(  )4. A. bananaB. threeC. peach

(  )5. A. horsesB. catsC. lemons

按要求写单词。(10分)

1. this(复数形式)__________

2. tomato(复数形式)__________

3. I(宾格)__________

4. what’s(完全形式)__________

5. that(反义词)__________

6. bird(复数形式)__________

7. are not(缩写形式)__________

8. those(单数形式)__________

9. potato(复数形式)__________

10. egg(复数形式)__________

单项选择。(10分)

(  )1. How many ________ are there? There is one.

A. boys  B. boy   C. a boy

(  )2. There ________ five horses and there ________ a cow.

A. is, are   B. are, are   C. are, is

(  )3. ________ are those? They are carrots.

A. How many   B. What   C. What is

(  )4. Are ________ cabbages? Yes, they are.

A. this   B. that   C. these

(  )5. What’s this? It’s ________ orange.

A. a   B. an   C. /

(  )6. They are ________.

A. beans   B. bean   C. a bean

(  )7. Let ________ help you.

A. I   B. my   C. me

(  )8. Is it a strawberry?

Yes, it ________.

A. is   B. are   C. isn’t

(  )9. ________ this?  It’s a nut.

A. What  B. What’s   C. Whats

(  )10. Here ________ the shopping list.

A. are   B. is   C. /

选择配伍。(10分)

(  )1. What’s this?A. They are tomatoes.

(  )2. Is this a pear?B. No, they aren’t.

(  )3. What are these?C. There are five.

(  )4. Are these mushrooms?D. It’s a banana.

(  )5. How many eggs are there?E. No, it isn’t.

连词成句。(10分)

1. it, banana, is, a

________(?)

2. are, those, what

________(?)

3. nuts, are, they

________(.)

4. many, how, are, birds, there

________(?)

5. are, many, there, flowers

________(.)

根据图片回答问题。(10分)

2021年北师大版英语小学三年级下册期中考试试卷及答案(附听力材料)


听力材料

一、

1. tomato  2. duck  3. ball  4. book  5. pineapple

二、

1. nut  2. tomatoes  3. lemon  4. four  5. pear

三、

1. How many flowers are there?

2. There are six.

3. What are these?

4. It’s an orange.

5 Is it a bird?

四、

1. They are beans.

2. Is it a pear?

3. No, it is an apple.

4. Whats this?

5. Its a banana.


力部分答案

1. B  2. C  3. A  4. C  5. C

1. C  2. E  3. A  4. D  5. B

1. B  2. C  3. A  4. C  5. A

1. 5  2. 2  3. 4  4. 3  5. 1


试答案

1.B  2.A    3.C  4.B  5.C

1. these  2. tomatoes    3. me    4. what is  5. this    6. birds    7. arent  8. that    9. potatoes    10. eggs

1.A    2.C    3.B    4.C    5.B    6.A    7.C    8.A    9.B    10.B

1.D    2.E  3.A    4.B    5.C

1. Is it a banana?  2. What are those?  3. They are nuts.  4. How many birds are there?  5. There are many flowers.

1. No, they arent.  2. They are tomatoes.  3. There are five.  4. Its a pear.  5. Yes, it is.


注:需打印的家长,请自行将内容复制到word里进行打印!(转载请注明出处<深圳学校网>,文章来源:https://www.szxuexiao.com/Examination/html/5891.html)

最新试卷
热门试卷
(C) 2006-2021 如意了教育 考试试卷